0
Ingen produkter i handlekurven.

Skaperhjerte

Meningsfull kreativitet

Vi er så heldige at vi får lov til å gå steg for steg sammen med mennesker som er et stykke unna arbeidslivet, mot en spennende arbeidshverdag.

I skaperhjerte har vi et godt miljø, mye latter og man får lov til å være seg selv uansett hvilke utfordringer man bærer på.

Gjennom foto, film, trykkeri, grafiske tjenester og rammeservice, får mennesker i ulike livssituasjoner utfolde seg kreativt i arbeidstrening.

FILMPRODUKSJON

Film gir oss mulighet til å fortelle en historie på en fantastisk måte. Med korte sekvenser kan man si utrolig mye, vekke følelser og treffe mottakeren på måter som ikke er mulig på noen annen måte.

Ønsker du hjelp til å fortelle din historie gjennom levende bilder?

Ta gjerne kontakt!

skaperhjerte@hjerteforsandnes.no

RAMMEVERKSTED

Vi bygger trygge rammer
Skaperhjerte har overtatt IM Rammeservice fra og med januar 2023.

Vi hjelper deg med alt innen innramming og rammeservice, både til din bedrift og til deg som privatperson. Vi rammer inn alt fra bilder og malerier, til gjenstander og oppstrekk på lerret. Hos oss bruker vi kun syrefrie materialer.

Samtidig som vi leverer kvalitetsprodukter, fokuserer vi på arbeidstrening. Ved å bruke oss, er du med å hjelper de som havner litt utenfor arbeidslivet i Sandnes. Velkommen til oss! Du finner oss på hjørnet i Hoveveien 9.

ÅPNINGSTIDER:

TIRSDAG – TORSDAG: 10:00-16:00

FOTOGRAFERING

Skaperhjerte tilbyr det meste innen fotografering, både til privatmarkedet og til bedrifter. Vi har eget fotostudio, men vi synes også det er kjekt å møte deg i en park, hjemme eller hvor enn du måtte ønske å ta bilder.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, så håper vi å kunne hjelpe deg med å lagre minnene dine!

skaperhjerte@hjerteforsandnes.no

TRYKKERI

I Skaperhjerte driver vi et trykkeri. Vi tilbyr alt fra store plakater, visittkort, flyers, roll-ups, brosjyrer, takkerkort, og mye mer. Vi hjelper deg gjerne med å designe dine produkter. Vi holder også på å utarbeide en nettbutikk hvor du kan kjøpe masse kjekke produkter vi produserer i vårt trykkeri.

I Skaperhjerte fokuserer vi på arbeidstrening, samtidig som vi leverer produkter av høy kvalitet.

Har du ønsker om å bestille noe på trykk? 

Ta kontakt på skaperhjerte@hjerteforsandnes.no.